Diensten

Mediation

Jolanda is een mediator en begeleidt betrokkenen bij conflicten: vastgelopen samenwerkingen, verstoorde arbeidsrelaties, werkgever/werknemer problematiek, bestuur/management, teamleider/teamlid.

Bij mediation willen de betrokkenen zonder inmenging van de rechter tot een oplossing komen. Mediation is vormvrij en vrijwillig. Een ieder mag te allen tijde besluiten het proces te staken. Er wordt wel verwacht dat partijen er samen de schouders onder zetten om tot een oplossing te komen. Als die commitment er is zal de mediator alle zaken die betrekking hebben op het conflict achterhalen. In individuele dan wel gezamenlijke sessies.

 

Bij mediation staan o.a. vertrouwelijkheid, geheimhouding en vrijwilligheid hoog in het vaandel. Jolanda heeft geen oordeel over het geschil zij is de procesbegeleider en brengt aan de hand van de input van de betrokkene de belangen in kaart om zo tot een door gedragen oplossing te komen.

 

Mediation bestaat vaak uit één of een aantal gesprekken waarbij een mediationovereenkomst wordt opgesteld. De mediationovereenkomst wordt getekend door alle deelnemers en borgt mede hierdoor de vertrouwelijkheid.

HR advies en training

Jolanda heeft ruime ervaring binnen het taakveld HRM/HRD zij is breed inzetbaar voor verschillende vraagstukken op dit terrein. Als HR Business partner ontzorgt zij de werkgever en geeft HR advies en ondersteuning bij alle relevante thema’s.

Ook verzorgt Jolanda HR gerelateerde trainingen die zij samen met de werkgever op maat maakt aan de hand van de thema’s die op dat moment spelen binnen de organisatie.


Heb je als werknemer ondersteuning nodig als je overrompelt wordt met vragen rondom je arbeidsvoorwaarden kan Jolanda iets voor je betekenen. Samen met jou bekijk zij de voorwaarden die de werkgever met jou wil overeenkomen om bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst af te sluiten. Jolanda helpt jou om de verschillende opties in beeld te brengen zodat je zelf een goed overwogen keuze kunt maken op weg naar een andere stap in jouw loopbaan.


Jolanda vindt het belangrijk dat er binnen een organisatie ruimte is eigenaarschap en verantwoordelijkheid waarbij er oog is voor de kwaliteiten en capaciteiten van de werknemer. Wat is er mooier om te investeren in het grootste kapitaal van de organisatie zodat er groei en ontwikkeling ontstaat die voor zowel de werkgever en organisatie als de werknemer goed uitpakken.


Jolanda is praktisch en een tikkeltje eigenwijs maar vooral dé HR Business partner die zowel de werkgever als de werknemer kan ontzorgen.

 

Coaching

Heb je stress- of burn-out klachten? Ben je fysiek- en/of mentaal uit balans? Heb je een moeilijke periode achter de rug en wil je wat extra aandacht aan jezelf besteden? Spoken er vragen door je hoofd waar je de antwoorden niet op kunt vinden?

Heb je moeite met situaties in jouw privé- of werksfeer? Prestatiedrang? Of wil je gewoon extra tijd en aandacht besteden aan jouw fysieke- en mentale gesteldheid? Weet jij al wat jouw valkuilen zijn maar lukt het niet om tot de juiste actie te komen? Neem contact op en samen komen we tot een passende aansluiting om jou verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Door o.a. wandelcoaching gaat Jolanda op een ongedwongen wijze met jou pad in de buitenlucht, in informele setting.  In tegenstelling tot confronterende gesprekken houdt  wandelcoaching het luchtig om ongeforceerd dichter bij jezelf te komen. Vooral door te doen en te ervaren, met als resultaat bewustwording.

 

Samen werken jullie aan een goede balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken en (weer en meer) te genieten van het hier en nu. Samen vinden jullie de rust en ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens en werken jullie aan het loskomen uit oude / terugkerende patronen.

 

Jolanda werkt samen met jou stap voor stap werken naar wat je wilt bereiken. Vervolgens bouw je op eigen kracht verder. Spreekt wandelcoaching jou niet aan of is dat nog een stapje te ver dan vinden de gesprekken plaats op de prachtige historische locatie van de Generaal de Bonskazerne.

Vitaliteit

Bewegen is belangrijk dat weet iedereen. Alleen het in beweging komen en blijven is soms lastig en daar kun je vaak wat hulp bij gebruiken. Wil je net iets actiever bezig zijn dan wandelen maar is hardlopen niks voor jou ga dan met Jolanda mee PowerWalken.

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

 

Is het voor jou al lang geleden dat je fysiek in beweging bent geweest of kamp je met overgewicht en wil je daar graag iets aan doen. Jolanda geeft les aan een kleine groep waarin je op een veilige en gezellige manier kunt werken aan jou conditie. Wil jij ook in een kleine groep weer in beweging komen? Neem dan contact op met Jolanda. Samen kunnen jullie de mogelijkheden bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag!

Bel of mail me gerust voor een kennismaking.